HOIDOT

ELSA HJERONYMUS – kemiallinen ihonpuhdistus

 • Hjeronymus -ihon kemiallinen syväpuhdistus on syvävaikuttava ihonpuhdistus, jossa kemiallisen erikoisnesteen avulla liuotetaan talitukkeumia, finnejä, miliumeja, kuona-aineita, kuollutta kuivaa ihosolukkoa ihosta eli syväpuhdistetaan ihoa puristelematta, pintaa syvemmältä.

Kemiallisen ihonpuhdistuksen vaikutuksia:

 • Kemiallinen ihonpuhdistus vähentää ihon ylimääräistä talia, tasapainottaa ihon rasvoittumista ja parantaa ihon aineenvaihduntaa. Se sulattaa (muutamien päivien kuluessa hoidosta) ylimääräistä talia, kuonaa ja ihonepäpuhtauksia ja poistaa ne elimistöstä kehon aineenvaihdunnan kautta.

MEKAANINEN IHONPUHDISTUS

Alkupuhdistus, kuorinta ja höyrytys, mekaaninen epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen, kojehoito mietoa tasavirtaa hoitotuotteen imeytykseen, hieronta ja naamio

SUKLAAKASVOHOITO

Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, suklaavoide+lämmitetty manteliöljy hieronta, naamio, ampulli ja hoitovoide. Pehmentävä ja kosteuttava.

KOSTEUTTAVAT JA ELVYTTÄVÄT KASVOHOIDOT

Alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumeilla ja voiteilla tehdyt hieronnat, kulmien siistiminen, naamio, ampulli ja hoitovoide.

ULTRAÄÄNI

Ääni on pitkittäistä, etenevää aaltoliikettä kaasuissa, nesteissä ja kiinteissä kappaleissa. Ultraäänen mekaanisen värähtelyn taajuus on suurempi kuin ihmiskorva kykenee kuulemaan. Tutkimustulokset osoittavat, että parhaat tulokset ihonhoidossa saavutetaan 28.000 Hz taajuudella

 • Juonteet, ilmerypyt ja arpikudokset pehmenevät ja siloittuvat 
 • Tehoaineet imeytyvät ihoon, energisoiden syvältä ihon toimintoja 
 • Kuollut ihosolukko ja ulkoiset epäpuhtaudet poistuvat iholta

Tämän aikana on suositeltavaa välttää muita tehokkaita kauneuskäsittelyjä. Kotikäytössä ampullit ovat tällöin parhaimmillaan. Kolme erillistä hoito-ohjelmaa:

 • Ultraäänikuorinta Tehokas, mutta hellävarainen ihon kuorinta, joka sopii kaikkein herkimmälle iholle. Vapauttaa ihon epäpuhtauksista ja kirkastaa hetkessä ihon.
 • Ultraääni-imeytys Ultraäänen energian ansiosta tehoaineet saadaan imeytymään ihoon nopeasti ja tehokkaasti syvimpiin kerroksiin asti. Kiinteyttää ja rauhoittaa
 • Ultraääni mikrohieronta Parantaa huomattavasti soluaineenvaihduntaa, poistaa tehokkaasti kuona-aineita soluista. Kudosnesteet tasapainottuvat, ihon kosteuspitoisuus kohoaa ja ihon väri tasoittuu kauniiksi.

Ultraäänihoitoa suositellaan:

 • Kasvoille: puhdistaa, kirkastaa, kiinteyttää, tasapainottaa talineritystä, vahvistaa
 • Silmänympärysiholle: poistaa nestettä, tummuutta ja silottaa juonteita
 • Decolletelle: avoin asu kruunataan hoidetulla decolletella, tulokset jo yhdellä käsittelyllä. Myös kaksoisleuan- ja käsienhoitoon

Paras hoitoteho saadaan sarjahoitona tehtäessä.

PANDHY’S SOKEROINTI

Sokeri joka on MONOSAKKARIDIA, yksinkertaista hiilivetyä. Monet muut sokerit ovat disakkaridia. Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho.

Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille. Sokeri on 100 %:nen luonnontuote. Eikä sitä ole testattu eläimiin. Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Monosakkaridi on molekyylikooltaan niin pieni, että se todella pystyy imeyttmään ihoon. Siksi Pandhy’s sokerointi on nopeampaa, tehokkaanpaa ja kivuttomampaa. Oikella tekniikalla levitettäessä sokeri imeytyy syvälle karvatuppeen ja poistaa karvatupessa kasvavia, vielä näkymättömiä karvan alkuja. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta Huomioitavaa: Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä.

Hoidon jälkeen:
Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia. Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia. Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vaältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia. Muista suojata iho auringolta seuraavana päivänä. Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät sen kuivumisen.

 • Hellävarainen
 • Ei allergisoi
 • Poistaa ihokarvat juurineen
 • Sopii myös aroille ihoalueille

JALKAHOIDOT

Kokonaisvaltainen hoito, jalkakylpy, kovettumat poistetaan (känsät/syylät)kynnet leikataan (poraus) ja kynsinauhat siistitään, desinfiointi (lakkaus/geelaus) hieronta ja hieronnan kruunaa Gerard’sin jalkageeli.

KÄNSÄ- JA KYNSIHOIDOT

Hankalien känsien ja ongelma kynsienhoitoon tapauksesta riippuen suosittelemme jatkohoitoa 1-2 viikon kuluttua saavuttaaksemme parhaimman hoitotuloksen.

VYÖHYKETERAPIA

Vyöhyketerapiassa hierotaan painelemalla jalkaterässä olevia refleksipisteitä. Jalasta löytyvät heijastepisteet poskionteloille, selkärangalle, mahalaukulle jne. Hieronnalla vaikutetaan elimistöä toimimaan mahdollisimman normaalilla tavalla. Vyöhyketerapia sopii hyvin esim. stressin, lihasjännitysten ja unettomuuden lievittämiseen.

Varaa aika netissä Osta lahjakortti